OVER ONS

MonsterHitMusic is in 2000 gestart als MonsterHitsFM. Het idee voor dit radiostation is begin 1999 ontstaan toen commerciële radio middels FM frequentieveilingen ineens een flinke boost kreeg. Een FM frequentie is er voor ons  helaas nooit gekomen. Wel een web/internet radio stations, dat ondertussen één van de oudste nog bestaande stations van Nederland is.

In 1997 is door de mensen achter MonsterHitsFM en MonsterHitMusic al geëxperimenteerd met webradio. Een toenmalig Canadees bedrijf bood de mogelijkheid een stream op te zetten waar via hun portal naar geluisterd kon worden. Wij gebruikte hiervoor een van de eerste kabelmodems in Nederland.

Achter de naam MonsterHitsFM zaten de volgende gedachten:
1) We wilden ooit een eigen FM frequentie;
2) We zonden uit in FM kwaliteit;
3 Met FM in de naam maakten we duidelijk dat het hier om radio ging.

In 2006 besloten we dat FM geen toegevoegde waarde meer had en op 01 januari 2007 hebben we het station omgedoopt tot MonsterHitMusic
De naam MonsterHitsFM blijft aan ons verbonden en MonsterHitMusic is onderdeel van MonsterHitsFM.

We brengen een mix van 50 jaar Top 40, hits van nu en hard to find classics onder de slogan “Alltime Classics, Hits & More”.

Sinds mei 2021, ter gelegenheid van het 20 jarige bestaan, hebben we een nieuw jinglepakket, een nieuw logo en een nieuwe slogan : Classic Hits & The Best Of Today MonsterHitMusic, de beste muziek en de lekkerste mix non-stop en live programma’s en elk uur het laatste nieuws. 24 uur per dag reclamevrij!
Zin in muziek, zin in MonsterHitMusic

20 Jaar MonsterHitsFM/MonsterHitMusic

MonsterHitsFM in de OOR in 2003:

Luister ook via Tunein

Luister ook via Tunein